December 2012: Het Gelders OrkestLAB – Sax and the city

Het Gelders Orkest (HGO) is bezig met een concerttoernee op ongebruikelijke plaatsen. Zaterdagavond 1 december speelde het gezelschap de sterren van de hemel in de voormalige Vasimfabriek aan de Winselingseweg. HGO stond onder leiding van dirigent Benjamin Levy. Solist was pianist Ralph van Raat.
Het klonk net zo goed als in een ‘echte’ concertzaal. De muzikanten van Het Gelders Orkest (HGO) waren erg tevreden over de Vasim in Nijmegen. De oude fabriekshal was zaterdagavond het decor voor Sax & the City ,het bijzondere concert van het HGO. Bijzonder vanwege de locatie, maar ook omdat het publiek op amper een halve meter van de muzikanten zat. Met tweehonderd bezoekers was het ‘volle bak’. Het HGO gaat op herhaling in de Vasim op 15 februari.
RSC Music & Design verzorgde (in samenwerking met haar partner Leon Peters Geluid & Licht) de geluids- en lichttechniek voor deze voorstelling, waaronder diverse RCF TT22A, Sennheiser 3000-serie draadloos, 6 stuks Clay Paky Alpha spot HPE 700, 12 stuks van de nieuwe PR Lighting XLED 336 en diverse 2 Kw en 1 Kw spots.

IMG_0181 IMG_0166 IMG_0179

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin

Reacties zijn gesloten.