December 2017: RSC Music verstevigt positie met RCF Line Array

Audiovisueel servicebedrijf RSC Music investeerde onlangs in de uitbreiding van zijn Line Array TTL33A systeem en wordt hiermee de grootste verhuurder van RCF TT+ producten in Nederland. Het bedrijf verdubbelde namelijk zijn inventaris van 12 naar 24 actieve TTL33A speakers en eerder dit jaar investeerde RSC al in meerdere sets RCF TTL6A en RCF TTS36A.

RSC Music is al meer dan tien jaar officieel dealer en verhuurder van RCF. Dit Italiaanse merk audiosysteem kenmerkt zich door de herkenbare, eerlijke en betrouwbare kwaliteit. Eigenschappen die RSC Music & Design onderschrijft en werkt daarom graag samen met RCF. Niet alleen evenementen, optredens en concerten, maar ook bedrijfsactiviteiten en conferenties kunnen nog beter ondersteund worden.

De RCF TT+ serie speelt dan ook een belangrijke rol in de producties die RSC Music uitvoert. De technici van RSC zijn vertrouwd met de producten van RCF en juist daarom was uitbreiding van RCF TTL33A een logische keuze. Met deze aanvulling is het mogelijk om grotere evenementen tot zo’n 3.000-5.000 personen te bedienen of meerdere evenementen tegelijkertijd te verzorgen. Uiteraard aangevuld met de benodigde subwoofers (o.a. RCF TTS36A en TTS28A). Ook met de sets RCF TTL6A en RCF TTS36A investeerde het bedrijf in een allround speakersysteem waarmee alleen al een publiek tussen 500 en 1.000 mensen goed op te luisteren is.

RSC Music is al 25 jaar een betrouwbare audiovisuele partner voor verhuur en verkoop. Naast de verhuur van materieel, stelt RSC ook technici ter beschikking ter ondersteuning van of aanvulling op het eigen team. Diverse technici en systemen worden ingezet bij verschillende evenementen en diverse locaties en theaters in Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin

Reacties zijn gesloten.