Juni 2016: Nieuwe geluids-en videoinstallatie voor Uitvaartcentrum Schrijen, Boxmeer

RSC Music & Design heeft in juni de geluids- en videoinstallatie bij Uitvaartcentrum Schrijen in Boxmeer vernieuwd nadat er door blikseminslag grote schade aan het systeem was ontstaan. In de korte tijd van slechts 2 weken is de installatie van het geluids- en videosysteem volledig vernieuwd zodat deze voldoet aan alle eisen die er gesteld worden aan uitvaarten anno 2016. Alle ruimtes in het gebouw zijn weer voorzien van de nieuwste LG schermen waarop diverse content kan worden getoond die wordt gestuurd vanuit de centrale regie. Door het camerasysteem kunnen diensten niet allen in de aula, maar ook in de koffiekamer en overige ruimtes worden gevolgd. Vooral bij druk bezochte uitvaarten is dit een zeer welkome aanvulling. Daarnaast is ook mogelijk het afscheid buiten voort te zetten door het gebruik van diverse draadloze microfoons. Alles kan centraal vanuit een iPad worden bediend.
Bovendien is gelijk met het vervangen van de beschadigde apparatuur de nieuwe condoleance c.q. uitvaartruimte ingericht met beeld en geluid. Hier kan in kleine kring op gepaste wijze afscheid worden genomen.
We wensen Piet en Bianca Schrijen veel succes met hun vernieuwde systeem. Uiteraard danken we hun wederom voor het gestelde vertrouwen in RSC Music & Design.

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin

Reacties zijn gesloten.