Mei 2019: RSC Music investeert verder in Sennheiser !

RSC Music werkt al jaren naar grote tevredenheid met de Sennheiser 3000 en 5000 serie. Om echter te kunnen voldoen aan de vraag naar digitale systemen voor onze businessevents waren we op zoek naar uitbreiding van het bestaande assortiment. Als invulling voor deze uitbreiding is daarom wederom gekozen voor Sennheiser, maar dan nu voor de nieuwe digital 6000 serie.

Sennheiser Digital 6000 zet een nieuwe standaard en opent veel nieuwe mogelijkheden. Intermodulatie is geen probleem meer, doordat het systeem geen enkele intermodulatie produceert en gebruik in een equidistant frequentieraster mogelijk maakt. Dat betekent een veel efficiënter gebruik van beschikbare of beperkte frequentiebereiken in combinatie met een eenvoudigere configuratie.
Dankzij een grote verscheidenheid aan zenders en compatibiliteit met andere Sennheiser-systemen biedt de serie tal van opties voor elke toepassing. De superieure Digital 6000-reeks zet de hoogste standaard voor vandaag en blijft klaar voor de uitdagingen van morgen. De serie bestaat uit een 2-kanaals ontvanger in twee verschillende uitvoeringen, een bodypack-zender, een handzender en een 19 inch rack laadstation.

Klaar voor gebruik met bestaande infrastructuur en apparatuur
De Digital 6000 werkt met standaard actieve en passieve UHF antennes omdat de frequentie selectieve antennefilters zijn opgenomen in de EM 6000 ontvanger. Hierdoor kunnen de bestaande antenne-infrastructuren blijven gebruikt worden.
De Digital 6000 zenders gebruiken dezelfde hoog presterende accu’s als de Digital 9000 zenders. De SKM 6000 handzender is compatibel met alle microfoonkoppen van de Evolution Wireless- en 2000-serie en de speciale capsules van de 9000-serie.
De SK 6000 bodypack is een hoogwaardige oplossing voor draadloze instrumenten zoals een gitaar of bas. Het kan bovendien direct worden gebruikt met Sennheiser’s of DPA clip-on microfoons.

Slimme laadoplossing 
De L 6000 lader is een modulair 19 inch 1U systeem waar maximaal vier laadmodules aan gekoppeld kunnen worden. Elke module kan twee bodypack- of twee handzenderbatterijen opladen.
De laadstatus wordt op het voorpaneel aangeduid door driekleurige LED’s. Via Wireless Systems Manager is een overzicht beschikbaar van meer gedetailleerde informatie en additionele parameters zoals de batterijduur, de laadcycli en de resterende capaciteit.
Omdat de 6000 serie zenders compatibel zijn met de Digital 9000 zenders kan het L 6000 laadstation ook gebruikt worden voor de Digital 9000.

Neem contact met ons op voor de verhuurmogelijkheden.

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin

Reacties zijn gesloten.