September 2015: RSC Music & Design breidt services uit

RSC Music & Design staat al bekend om haar advies, verkoop en verhuur van geluid, licht, rigging en video. Het bedrijf breidt nu haar services uit met de komst van twee teamleden. Danny Hendriks loopt al een tijdje mee, maar gaat nu officieel voor RSC werken en gaat zich toeleggen op de verhuur en installatiewerkzaamheden. Daarnaast zal hij twee dagen per week aanwezig zijn, zodat we vaste openingstijden kunnen bieden voor verkoop, demo’s, reparaties en advies. Vanaf 1 september kunnen klanten terecht op dinsdag en donderdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Het blijft daarnaast mogelijk om buiten kantoortijden een afspraak te maken.
Daarnaast worden de services uitgebreid met advies, communicatie en organisatie van muziekevenementen. Onder de naam Muziek@, is Katinka Erkens beschikbaar om klanten te adviseren over hun evenement, van programmering, aanvraag subsidies, communicatie met publiek, bedenken van thematiek tot en met de volledige organisatie van het muziekevenement. Doel is om een breed publiek van muziek te laten genieten van allerlei muziekgezelschappen van solisten, dj, band, ensembles tot volledige orkesten. Daarbij benut zij de krachten van diverse regionale partners, die dezelfde kwaliteit willen bieden en met dezelfde passie voor muziek werken voor een divers publiek.
Roger Erkens gaat zich verder toeleggen op advies en verkoop, maar blijft uiteraard ook aanspreekpunt voor alle diensten.

Met de uitbreiding van het team, zijn ook onze contactgegevens aangevuld:
Roger Erkens
Verkoop, advies
0485-317784 of 06-20613743
info@rscmusic.nl

Danny Hendriks
Verhuur, installatie
0485-351537 of 06-15550790
danny@rscmusic.nl

Muziek@ Katinka Erkens
Muziekevenementen, advies, organisatie & communicatie
06-25552836
katinka@rscmusic.nl

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin

Reacties zijn gesloten.