Webdesign

We zijn gespecialiseerd in het toegankelijk maken van Internet. Wij werken niet alleen voor grote bedrijven, ook MKB opdrachtgevers, verenigingen en particulieren zijn welkom!

Internet is nog steeds een groeiend medium dat interessant kan zijn omdat je gevonden wordt via een website. Zeker als men zelf niet zo bekend is met de mogelijkheden en commerciële invalshoeken van het Internet, is het erg belangrijk om van meet af aan een juiste partner te kiezen!

RSC MUSIC & DESIGN kan alle diensten en services bieden om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij geven advies over je website, ontwerpen webpagina’s, ontwikkelen en onderhouden de website voor je en bieden alle aanverwante diensten. Onze medewerkers zijn professioneel getraind om je website optimaal commercieel te exploiteren en te integreren met social media.

Maatgesneden webdesign
Omdat het ontwerp van een website immers een op maat gesneden opdracht is, kunnen wij je helaas alleen voor het ontwerpen van standaard websites een prijsindicatie bieden. De uiteindelijke ontwerpkosten worden hierbij dan nog slechts zeer miniem beïnvloed door de daadwerkelijke complexiteit van de website, de wensen van de klant en het ter beschikking staande foto- en tekstmateriaal.

Als je op zoek bent naar een professionele en uitgebreide aanpak van uw internetpresentatie, dan zullen wij je graag na een kennismakingsgesprek een gedetailleerde offerte toesturen, waarna wij vervolgens samen met je de definitieve opzet van de website zullen vaststellen. Het ontwerpen van een complete website is reeds mogelijk vanaf € 400,00 excl. btw.

Deze definitieve opzet is afhankelijk van de gewenste applicaties en diensten, die eventueel aan de website worden gekoppeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

– online invulformulieren gekoppeld aan databases;
– content management system (WordPress);
– directe toegang tot database-informatie met behulp van database geïntegreerde websites (=interactieve websites);
– opzet van webshops; Er is reeds een webshop mogelijk vanaf € 1500,00 excl btw (tot 1000 producten) inclusief 1 jaar webhosting (vanaf 1 Gb). Servicecontracten vanaf € 50,00 per maand excl. btw.
– webanimaties en gebruik van grafische hoogstandjes;
– streaming media (bijv. live muziek of filmpjes).

Grafische vormgeving en digitale fotografie
Tevens verzorgen wij met onze afdeling grafische vormgeving en digitale fotografie het ontwerp van uw complete drukwerk zoals uw firmalogo, brochures, flyers etc.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Referenties:
Bakkerij Loeffen – Cuijk
Foto New Vision – Malden
Lotte Arens – Nijmegen
Noviomagum Wind Orchestra – Nijmegen

websites

Reacties zijn gesloten.