Service

Bij RSC Music & Design staat service hoog in het vaandel. De apparatuur die wij verhuren en verkopen wordt geplaatst en bediend door professionele mensen en moet dus in perfecte staat zijn en perfect werken. We houden ons materieel in perfecte staat, mocht er ter plekke toch een defect optreden, dan kan onze technische afdeling dit snel verhelpen. Uiteraard voldoen onze statieven, truss, ophangssystemen aan de Europese veiligheidsnormen. Wij doen geen concessies aan veiligheid en kwaliteit.

Naast verhuur en verkoop verzorgen wij ook reparaties aan uw apparatuur of leveren onderdelen hiervoor.
We hebben een demo-ruimte waarin we onze klanten verwelkomen en diverse apparatuur kunnen laten zien en horen.
Daarnaast verzorgen we regelmatig workshops en demonstraties, zodat ook onze klanten hun kennis up-to-date kunnen houden en het beste uit hun (nieuwe) apparatuur kunnen halen.

Servicecontract
Wij verzorgen ook onderhoud en reparaties aan de installatie op locatie. Wil je zeker zijn van continu gebruik, dan bieden wij graag een servicecontract aan. Jaarlijks controleren wij de volledige installatie en bij uitval zorgen wij dat binnen 24 uur vergelijkbare apparatuur beschikbaar is. We bespreken de reparatie of alternatieven.

Eigen werkplaats & service op locatie
Reparaties en onderhoud voeren we in onze eigen werkplaats uit. In onze werkplaats onderzoeken we het defect en analyseren de oorzaak. Op basis van deze conclusie nemen we contact met je op over de reparatie. Je krijgt altijd een inschatting van de kosten en de tijd die ervoor nodig is.  Na een akkoord zorgen we dat het apparaat gemaakt wordt. Als wij het zelf niet kunnen repareren, of binnen de garantie valt, dan regelen wij de reparatie bijvoorbeeld met de producent. In onze werkplaats maken we ook alle bekabeling voor stroom, audio, licht, video en data op maat.

Onderhoudworkshop

Reacties zijn gesloten.