Onderwijs

Muziek is belangrijk bij de ontwikkeling van kinderen. Dit kan door muziekonderwijs, spelenderwijs kennismaken met instrumenten, dans, of theater op school. Tegenwoordig zien we meer dan musicals op scholen, ook filmpjes of presentaties gemaakt door de leerlingen zelf. Hierdoor worden de eisen aan de technische apparatuur steeds hoger. Op basis van de diverse aanvragen hebben wij een paar pakketten ontwikkeld die mobiel in te zetten zijn en voldoen aan de meest voorkomende vragen.

Daarnaast verzorgen we ook volledige installaties door het hele gebouw, gymzaal, kantine, schoolplein, klaslokalen, die tegelijkertijd of afzonderlijk van elkaar bediend kunnen worden. Dit hoeft niet complex te zijn, want als het eenmaal aanwezig is, wil je ook dat het gebruikt wordt.
Voor specifieke wensen, zoals een theaterzaaltje, of bijzonder evenement, adviseren wij je graag. Ook voor podiumelementen, volledig afgewerkt met trappen, tegels en afwerking voor een verzorgde indruk. Liever zelf alles in eigen beheer? Dan zorgen we ook voor de transportkarren en accessoires en goede bekisting voor opslag en transport van al het materiaal.
Voor visuele ondersteuning, zoals smartboards, projectoren, videoschermen, kunt u bij ons terecht. Al dan niet aangesloten op een narrowcasting systeem om leerlingen en docenten te attenderen op wijzigingen in het rooster, lokalen, te verwerkomen bij open dagen of andere berichten.

Heb je een geluidsinstallatie in gebruik. Laat deze dan regelmatig controleren. Dit voorkomt grote en dure reparaties of vroegtijdige afschrijving van de apparatuur.
Maak je gebruik van draadloze microfoons, check dan of de frequentie nog klopt of aangepast is. Verkeerd gebruik van de frequentieband zorgt voor storingen, maar is ook onrechtmatig en dus strafbaar. Kijk voor meer informatie over onderhoud & reparaties bij service.

Reacties zijn gesloten.