Oktober 2022: Vacature Allround AV Technicus

Wij zijn per direct op zoek naar een allround technicus voor licht & audiovisuele producties. Je bent verantwoordelijk voor het op- en afbouwen, installeren, inregelen en bedienen van tijdelijke licht & audiovisuele producties. Je bent werkzaam binnen een grote diversiteit aan projecten op diverse locaties in (voornamelijk) Zuid- en Oost-Nederland.
Wij richten ons op diverse evenementen zoals theaterproducties, tentfeesten, HAFA- en Symphonische orkesten, bands en dj’s, maar ook – afhankelijk van het seizoen – festivals of carnavalsavonden. Je hebt dan ook goede oren en ogen nodig om live te kunnen mixen en dit visueel te ondersteunen.

Je werkt in een kleine, maar gedreven organisatie die meer dan 25 jaar actief is en die afgelopen jaren (ja zelfs tijdens de lock-downs) is blijven investeren in materieel en personeel. Je krijgt enorm veel vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan. Het ene moment plan je je productie, priklijsten of lichtshow en het andere moment installeer je een volledig geluidssysteem.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denkt in mogelijkheden om je werk optimaal uit te voeren. Je schakelt makkelijk en snel tussen producties en overlegt met de eigenaar en/of klanten over planning en mogelijkheden. Door de grote hoeveelheid projecten is elke werkdag anders. Van corporate events, een installatieklus, tot het bedienen van audio, video en licht. Je bent dan ook op een breed vlak werkzaam.

 Afhankelijk van je eigen ideeën en wensen kun je ook een commerciële bijdrage leveren door nieuwe projecten aan te dragen.

Kwaliteit 
We staan voor kwaliteit en klantgerichtheid. We werken met kwalitatieve materialen zoals Allen & Heath, RCF, Sennheiser, Martin, High End Lichttafels en diverse software om shows voor te bereiden.

Wil je meewerken aan de meest uiteenlopende projecten en heb je enkele jaren ervaring in professionele audio & licht, ben je bereid om onregelmatige tijden te werken en een leergierige allrounder?

Laat van je horen, wij zijn op zoek naar ervaring en talent en hebben (per direct) plaats voor een gedreven AV technicus.

Je profiel: 
– Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau (opleiding podium en evenemententechniek of vergelijkbaar) 
– Ruime kennis en ervaring op het gebied van audio visuele- en lichttechniek van live acts en bands
– Je kunt Line-array geluidssystemen plaatsen en inregelen, maar bv. ook een lichtshow programmeren en een High End Roadhog bedienen
– Sociaal vaardig, dienstverlenend, teamplayer, flexibel, accuraat, meedenkend, improvisatievermogen
– Je bent fysiek in goede conditie
– Je hebt een professionele houding en bent zeer gemotiveerd
– Je houdt van een onregelmatig werkpatroon en snapt dat dit ‘part of the job’ is.
– Leergierigheid en de drive om te groeien in dit vak.
– In het bezit van een rijbewijs B (rijbewijs C is een pré) 

Geen ervaring? Geen probleem, wij leiden je graag op via onze interne cursussen. Wil je als ZZP-er aan de slag? Ook dan hebben we de nodige producties waar we je kunnen plaatsen.

We bieden:
– Salaris naar opleiding en ervaring
– Reiskostenvergoeding wanneer je niet om de hoek woont
– Een flexibele en afwisselende baan
– Veel vrijheid en inspraak wanneer je laat zien dat je zelfstandig bent
– Een divers projectpakket – gisteren een band, vandaag een installatie, morgen een orkest
– Werken aan producties van voorbereiding, opbouwen, bedienen en afbouwen
– Ruimte voor professionele ontwikkeling d.m.v. interne begeleiding – en externe opleidingsmogelijkheden
– De functie is ook zeer geschikt voor parttimers

Ben jij de allround licht- & geluidstechnicus die we zoeken? Solliciteer dan snel!

Contact:
Roger Erkens – info@rscmusic.nl of tel. 06-20613743

 

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin

Reacties zijn gesloten.