Wie zijn wij ?

RSC is in 1996 gestart als een eenmanszaak door Roger Erkens in licht & geluid. Inmiddels is het bedrijf uitgebouwd tot een succesvolle onderneming. Met ingang van 1 november 2022 hebben we onze activiteiten op het gebied van verhuur van geluid, licht, video en podium beëindigd. We gaan wél door met de verkoop, als installatie/onderhoudsbedrijf en blijven we beschikbaar als freelance geluidstechnicus, freelance musicus en voor advies op het gebied van geluid, licht en video. Ook onze activiteiten als ICT Solutions4all voor alle vragen op ICT- en websitegebied, blijven actief.

Roger Erkens is een ervaren musicus en heeft lessen genoten aan conservatoria in Maastricht, Utrecht en Arnhem, zowel voor dwarsfluit als (bas)trombone. Hierdoor heeft hij een goed gevoel voor zowel hout- als koperinstrumentatie. Hij heeft in diverse bezettingen ervaring op gedaan, van zowel klassiek, harmonie en fanfare, bigband als ook in Egerländer en Tsjechische muziek. Hierdoor versterkt en respecteert hij de klankkleur van een orkest of band en kan publiek genieten van ieder genre.

Katinka Erkens, is verantwoordelijk voor de organisatie- en communicatiefacetten bij RSC. Als hoboïst en haar passie voor muziek, levert ze daarnaast een bijdrage aan muzikale invulling van evenementen. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring als communicatieadviseur, waardoor zij goed weet hoe de doelgroep bereikt wordt.

Reacties zijn gesloten.