Zakelijke installatie

Heb je je bedrijf de mogelijkheid om te investeren in een goede installatie. Als aanvulling op je communicatie, visuele ondersteuning, of juist audio-ondersteuning.

Geen discussies meer over welke muziek er over de verschillende radio’s klinkt. Niet alleen beter qua volume, en ARBO-richtlijnen. Denk ook aan de Buma/Stemra-rechten.
Wij hebben tijdens de diverse opdrachten gemerkt, dat er veel overlap in de wensen en eisen van de opdrachtgevers zijn. Deze hebben we verwerkt in een aantal standaard pakketten voor kleine en grote bedrijfshallen.

Je kunt de installatie zelf of door onze technici laten uitvoeren. We zorgen voor een volledig plan, zodat het volume onafhankelijk van elkaar geregeld kan worden in de verschillende ruimtes of in een bedrijfshal overal hetzelfde is.

We adviseren internettuners omdat deze minder storingsgevoelig zijn. Daarnaast zijn andere systemen te koppelen, zoals een mediasysteem of narrowcasting. Zowel voor visuele en audio ondersteuning van je communicatie aan en met de medewerkers of met bezoekers.

In onze webshop vind je een aantal pakketten voor de zakelijke markt, neem contact op voor advies of maatwerk. We helpen je graag.

Heb je een geluidsinstallatie in gebruik. Laat deze dan regelmatig controleren. Dit voorkomt grote reparaties of vroegtijdige afschrijving van de apparatuur.
Maak je gebruik van draadloze microfoons. Check dan of de frequentie nog klopt of aangepast is. Verkeerd gebruik van de frequentieband zorgt voor storingen, maar is ook onrechtmatig en dus strafbaar. Kijk voor meer informatie over onderhoud & reparaties bij service.

Reacties zijn gesloten.