November 2022: Wijziging activiteiten RSC Music

Het is je ongetwijfeld niet ontgaan dat de afgelopen jaren ontzettend pittig zijn geweest voor de evenementenbranche. We hebben gelukkig het hoofd boven water weten te houden en vol goede moed zijn we het nieuwe seizoen in gegaan.
In diezelfde tijd is de sector ook behoorlijk leeg gelopen en, net als in andere bedrijfstakken, is er een groot tekort aan personeel. Met het vertrek van collega’s, het wegvallen van diverse freelancers én de schaarste op de arbeidsmarkt, worden wij ook geconfronteerd met deze werkelijkheid en hebben al diverse producties moeten weigeren.
De technici die beschikbaar zijn, hebben vervolgens niet de kwaliteit die we nastreven óf zijn economisch niet realistisch. Naast de al stijgende kosten, merken we dat we deze stijgingen niet kunnen en willen doorbelasten aan onze klanten. Ook de planningsproblematiek en flexibiliteit die klanten vragen botst steeds meer. Dit brengt een dusdanige druk op de organisatie en diverse producties achter de schermen, dat deze problematiek niet langer houdbaar is.
We hebben dan ook besloten om per 1 november onze activiteiten op het gebied van verhuur van geluid, licht, video en podium te beëindigen.

We zijn met enorm veel passie de afgelopen 36 jaar werkzaam geweest in de AV sector en hebben vele mooie producties mogen faciliteren. Alle activiteiten die we hebben mogen doen, hebben we altijd met veel plezier gedaan. Helaas sluit nu het boek voor onze afdeling verhuur van geluid-. licht- en video.
RSC Music & Design gaat wél door met de verkoop, als installatie/onderhoudsbedrijf en blijven we beschikbaar als freelance geluidstechnicus, freelance musicus en voor advies op het gebied van geluid, licht en video. Ook onze activiteiten als ICT Solutions4all voor alle vragen op ICT- en websitegebied, blijven actief.

We willen je ontzettend bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen van de afgelopen 36 jaar.

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin

Reacties zijn gesloten.