Wat doen wij ?

RSC MUSIC & DESIGN is totaalleverancier van professionele geluids- licht- en beeldapparatuur en geeft advies om maatwerk te kunnen leveren voor al je evenementen. We zijn gespecialiseerd in het leveren van totaalproducten op het gebied van presentaties, evenementen, theater en concert. Onze kracht vind je in de persoonlijke benadering, de kennis van techniek en de zorgvuldige aanpak.

Onze insteek is altijd helder: we bieden oplossingen voor je creatieve ideeën. Met vakmensen die kunnen toveren met licht, geluid, beeld en techniek. We bieden je graag de ervaring en een professionele aanpak van de audiovisuele techniek.

Verhuur
In de verhuur gebruiken we merken als Allen & Heath, Avolites, BSS, Dateq, DBX, DPA, High End, Klark Teknik, Lexicon, Manfrotto, Neumann, Numark, Prolyte, RCF, Robe, Sennheiser, Showtec, Shure, Sony, Soundcraft, Strand, Tascam, TC Electronic en VMB.

Compleet discoset (geluid) vanaf € 125,00 excl. btw. Compleet lichtset vanaf € 75,00 excl. btw. Bekijk ook onze verhuurprijslijst online.

Verkoop
Naast verhuur van apparatuur zijn wij ook al jaren dealer en/of leverancier van vrijwel alle merken die ook maar iets met geluid, licht, video en rigging te maken hebben. Naast onze zakelijke klanten zijn er de laatste tijd steeds meer particuliere klanten bijgekomen. Om onze groei beter te stroomlijnen en hierdoor onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is het ook mogelijk via onze webshop producten te bestellen.

ICT en Media
Door de groei van onze activiteiten hebben we in 2020 besloten om de ICT & Media activiteiten onder te brengen in ICTSolutions4all zodat klanten beter onderscheid kunnen maken tussen de verschillende vakgebieden binnen ons bedrijf.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Reacties zijn gesloten.