Wat doen wij ?

RSC MUSIC & DESIGN is totaalleverancier van professionele geluids- licht- en beeldapparatuur en geeft advies om maatwerk te kunnen leveren voor al je evenementen. We zijn gespecialiseerd in het leveren van totaalproducten op het gebied van presentaties, evenementen, theater en concert. Onze kracht vind je in de persoonlijke benadering, de kennis van techniek en de zorgvuldige aanpak.

Onze insteek is altijd helder: we bieden oplossingen voor je creatieve ideeën. Met vakmensen die kunnen toveren met licht, geluid, beeld en techniek. We bieden je graag de ervaring en een professionele aanpak van de audiovisuele techniek.

In de verhuur gebruiken we merken als Allen & Heath, Avolites, BSS, Dateq, DBX, DPA, High End, Klark Teknik, Lexicon, Manfrotto, Neumann, Numark, Prolyte, RCF, Robe, Sennheiser, Showtec, Shure, Sony, Soundcraft, Strand, Tascam, TC Electronic en VMB.

Compleet discoset (geluid) vanaf € 125,00 excl. btw. Compleet lichtset vanaf € 75,00 excl. btw. Bekijk ook onze verhuurprijslijst online.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Reacties zijn gesloten.