Wat doen wij ?

RSC MUSIC & DESIGN is totaalleverancier van professionele geluids-, licht- en beeldapparatuur en technici. Met meer dan 25 jaar ervaring in live producties, opnametechnologie en installatietechniek, geven we passend advies voor ieder evenement of presentatie, locatie of concert. Onze kracht vind je in de persoonlijke benadering, de kennis van techniek en de zorgvuldige aanpak. Onze insteek is altijd helder: we bieden oplossingen voor je creatieve ideeën.

Verhuur
Per 1 november 2022 leveren we geen diensten meer op het gebied van verhuur van geluid, licht, video en podium.

Verkoop
Wij zijn al jaren dealer en/of leverancier van vrijwel alle merken die ook maar iets met geluid, licht, video en rigging te maken hebben. Naast onze zakelijke klanten zijn er de laatste tijd steeds meer particuliere klanten bijgekomen. Om onze groei beter te stroomlijnen en hierdoor onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is het ook mogelijk via onze webshop producten te bestellen.

ICT en Media
Door de groei van onze activiteiten hebben we in 2020 besloten om de ICT & Media activiteiten onder te brengen in ICTSolutions4all zodat klanten beter onderscheid kunnen maken tussen de verschillende vakgebieden binnen ons bedrijf.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Reacties zijn gesloten.