Maart 2017: Nieuw in assortiment Allen & Heath DLive S7000 met DM64

Na een uitgebreide test van de Allen & Heath DLive serie is RSC overgegaan tot aanschaf van DLive S7000 en bijbehorende DM64. Het assortiment voor verhuur (incl. bediening) is hiermee vernieuwd en heeft de iLive T112 met IDR64 vervangen.

“We zijn heel blij met deze update en upgrade,” zegt eigenaar Roger Erkens, “Deze digitale mixer van Allen & Heath is een geweldige aanwinst en een mooie vervanging van de iLive. De DLive biedt veel meer opties en een geweldige geluidskwaliteit met een sample rate van 96kHz. De interne computer is sneller en de tafel reageert ontzettend snel. We hebben voor een uitgebreide variant gekozen, zodat we diverse functies in één tel kunnen activeren.”
De S-serie is een ware concurrent voor DiGiCO, met een geweldig gebruiksgemak, twee 12” schermen, 36 faders, 128 inputs, een stagerack met 64 fysieke inputs en 32 fysieke outputs.
Ingebouwd in een maatwerk flightcase is de DLive bij alle klussen in te zetten. Daarnaast beschikt RSC over QU16 en QU24, iLive R72 met IDR32 van Allen & Heath, geschikt voor diverse situaties en locaties.

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin

Reacties zijn gesloten.